Veelgestelde vragen over onze diensten

Andere vraag? Aarzel niet om contact op te nemen!

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?

In de meeste gevallen zijn wij binnen 30 minuten aanwezig. Bel ons en we doen ons uiterste best om je snel te helpen. In sommige gevallen kan dit iets langer duren maar wij zijn ten alle tijden op de zelfde dag bij u!

Wat zijn de tekenen van een verstopte afvoer?

Een verstopte afvoer herken je vaak aan het langzaam weglopen van water, rare borrelende geluiden, en soms een onaangename geur. Als je een van deze signalen opmerkt, is het tijd om ons te bellen. Hoe eerder we erbij zijn, hoe eenvoudiger de oplossing.

Kan ik in de avond of het weekend een afspraak maken?
Jazeker! We begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om overdag tijd vrij te maken. Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om een afspraak te plannen op een moment dat het jou uitkomt, ook in de avonduren of in het weekend.
Wat moet ik doen als mijn toilet blijft doorlopen?
Een doorlopend toilet kan verspilling van water betekenen. Probeer eerst de vlotter aan te passen. Als dat niet helpt, kan het zijn dat er onderdelen vervangen moeten worden. Wij kunnen dit snel en efficiënt voor je oplossen.
Wat zijn de kosten van jullie diensten?
Onze tarieven hangen af van de soort klus. Voor een nauwkeurige schatting kun je het beste even contact met ons opnemen. We zorgen altijd voor een heldere en transparante prijsopgave voordat we aan het werk gaan.
Hoe lang duurt een gemiddelde reparatie?
Dit hangt af van de complexiteit van de klus. Simpele reparaties kunnen binnen een uur klaar zijn, terwijl complexere problemen meer tijd vergen. We geven altijd een geschatte tijdsduur vooraf, zodat je weet wat je kunt verwachten.
Bieden jullie garantie op het uitgevoerde werk?
Absoluut! We staan achter de kwaliteit van ons werk en bieden garantie op de uitgevoerde reparaties en installaties. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan komen we het graag voor je oplossen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Neem contact met ons op! 

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte

Max. file size: 256 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.